لوله، استوانه ای توخالی است که برای انتقال یا نگهداری مایعات استفاده میکنند؛ لوله ها را میتوان با مواد مختلفی مثل آهن، پلیمر، فولاد ، شیشه و … بسازند. از انواع لوله ها میتوان لوله های پلی اتیلنی و فلزی که کاربرد بسیاری دارند نام برد.
آلیاژ یا هم جوشه، مخلوط یا محلول جامد فلزی که تشکیل شده از یک فلز اصلی که آن را فلز پایه میگویند. راحت تر بخواهیم بگوییم آلیاژ ترکیبی از یک فلز با یک یا چند عنصر دیگر است به طور مثال فولاد ترکیب آلیاژ آهن با کربن است.
البته لوله ها را میتوانیم بر اساس کاربرد و نوع ساخت هم به انواع مختلفی تقسیم بندی کنیم، به عنوان مثال لوله ها از نظر نوع ساخت به انواع لوله درزدار و لوله مانیسمان تبدیل میشوند.
همچنین لوله ها از نظر کاربرد و کارایی به انواع مانند، لوله آب و فاضلاب، لوله کاندوئیت، لوله گازی، لوله داربستی و لوله گلخانه تقسیم بندی میشوند. در اداکه به معرفی این مقاطع از نطر آیاژ ومتریال ساخت خواهیم پرداخت.
لوله های آلیاژی هم لوله هایی هستند که از ترکیب چندین فلز ساخته شده اند به طور مثال لوله های فولادی که یکی از نمونه های لوله های آلیاژی است که از ترکیب آهن و کربن درست شده است.
یکی از کاربرد های لوله های آلیاژی این است که در سیستم لوله کشی صنعتی برای سیستم هایی با دمای بیشتر از 400 درجه سیلسیوس مورد استفاده قرار میگیرد البته با توجه به نوع لوله ای که شما انتخاب میکنید کاربرد هایی دارد مثلا A335-P11 که برای محدوده دمایی بین 400 تا 470 درجه سیلسیوس میباشد؛ A335-P22 برای محدوده دمایی 480 تا 550 درجه سیلسیوس میباشد؛ A335-P91 برای محدوده دمایی بالاتر از 500 درجه سیلسیوس میباشد؛ A335-P92 برای محدوده دمایی بالا تر از 560 میباشد.
خط روند در تحلیل تکنیکال